کله گنجشکی
گوشت چرخ کرده بهترین طعم را دارد و مواد مغذی بیشتری را حفظ می کند، اما معمولا چربی بیشتری دارد. بعد از اتمام سرخ کردن، می توانید مقداری از این مقدار را با تخلیه چربی آن جبران کنید. گوشت چرخ کرده را با سس Worcestershire بپاشید. سس Worcestershire را به طور مساوی روی گوشت چرخ کرده بریزید و به اندازه کافی به آن اضافه کنید تا سطح در معرض گوشت را کمی بپوشاند. بیشتر انواع گوشت چرخ کرده در مایکروویو به دلیل زمان پخت کوتاه، خود به خود قهوه ای نمی شوند. سس Worcestershire مطلقاً ضروری نیست، اما طعم و رنگ بیشتری به گریل تمام شده اضافه می کند.
طرز تهیه کله گنجشکی با گوشت چرخ کرده
وقتی گوشت گاو نرم شد؛ ریز خرد کرده و سرو کنید. آیا کوفته خام را در سس پخت و پز قرار می دهید؟ اگرچه می توانید، توصیه می کنم ابتدا کوفته ها را در تابه با کمی روغن زیتون سرخ کنید. این یک بافت خوب در قسمت بیرونی کوفته ایجاد می کند، در حالی که اجازه می دهد وسط آن نرم و آبدار باقی بماند، زیرا پخت در سس گوجه فرنگی تمام می شود.
حشو کله گنجشکی
وقتی گوشت چرخ کرده به طور یکنواخت قهوه ای به نظر می رسد، یکی از قطعات بزرگتر را باز کرده و داخل آن را بررسی کنید. شما نباید هیچ رنگ صورتی در گوشت ببینید. شما باید بتوانید به صورت بصری میزان پخت را تشخیص دهید، اما اگر می خواهید گوشت چرخ کرده را با دماسنج گوشت بررسی کنید، باید به دمای داخلی 160 درجه فارنهایت برسد. اگر مایع بیش از حد خارج شد، قیمه را در صافی قرار دهید تا مایع آن گرفته شود، سپس قیمه را در تابه برگردانید تا بیرون آن قهوه ای شود.
طرز تهیه کله گنجشکی لای پلو
من این روزها خیلی تنبل هستم، بنابراین پای چرخ کرده واکرز می خرم…. دستور العمل های خوشمزه و توصیه های تخصصی بهداشتی که می توانید به آنها اعتماد کنید، به صندوق پستی شما تحویل داده می شود. تا زمانی که گوشت گاو کاملاً در آب فرو رفته باشد، نیازی به مقدار دقیق آب نیست. ٪ از مردم به ما گفتند که این مقاله به آنها کمک کرده است. کل کاسه را با پوشش پلاستیکی ایمن برای مایکروویو بپوشانید.
فیلم طرز تهیه کله گنجشکی
من یک دستور ساده چیلی را انتخاب کردم و چهار روش مختلف را امتحان کردم تا ببینم ظاهر یا طعم آن متفاوت است. چند قطره روغن زیتون سبک یا گیاهی را به یک تابه با پایه سنگین اضافه کنید. دوست دارید گوشت چرخ کرده خود را چگونه سرو کنید؟ ما در مجموعه دستور العمل خود پیشنهادهای بیشتری داریم.
طرز تهیه کله گنجشکی شیرازی
پس از به جوش آمدن آب، درب قابلمه را ببندید و بگذارید بجوشد. تمام آبش را آزاد می کند و سفت، جوشیده و خاکستری می شود. از مخلوط کردن بیش از حد گوشت چرخ کرده در هنگام قهوه ای شدن خودداری کنید. قبل از خرد کردن و برگرداندن گوشت چرخ کرده اجازه دهید تا خوب قهوه ای شود. وقتی آب جوش آمد، گوشت گاو را اضافه کنید. با نمک فصل کنید حدود 3 ساعت روی حرارت ملایم بجوشانید.
در غیر این صورت، این فقط با تابه های نچسب به خوبی جواب می دهد. وقتی گوشت خوک پخته شد از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید. برای تهیه سس، چربی آب گوشت را خالی کرده و دوباره داخل قابلمه بریزید. با پوره سیب زمینی و سالاد سبز سرو کنید.
شما هنوز هم می توانید بیشتر چربی را به هر طریقی بردارید … فقط قابلمه را کج کنید و از قاشق استفاده کنید (فکر می کنم یک یا دو سوال در اینجا در مورد حذف چربی وجود دارد). اما انجام گوشت ابتدا به این معنی است که نیازی به اضافه کردن روغن اضافی برای پختن سبزیجات ندارید زیرا می توانید از چربی گوشت استفاده کنید. به من گفته شده است که دلیل پختن سیر/پیاز ابتدا «لایهبندی» طعمها است.
طرز تهیه کله گنجشکی ساده